Over Snijders Services Snijders Services is een jong en gedreven bedrijf dat zichzelf als doel heeft gesteld haar klanten te ontzorgen

Zo denken wij graag op een oplossingsgerichte manier mee met de klant. Door met deze instelling te werk te gaan zorgen wij ervoor dat onze klanten naar grote tevredenheid met ons samenwerken.

Onze klantenkring is zeer divers en bestaat onder andere uit schoolgemeenschappen, speeltoestelleveranciers, gemeentes, particulieren, zorginstellingen, en bouwers, geen klus is ons dus te machtig. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor het inspecteren, onderhouden, en realiseren van de buitenruimte, maar helpen wij u ook graag verder met de realisatie van bijvoorbeeld uw tuin of straatwerkproject. Deze werkzaamheden voeren wij dan ook uit met een hecht en goed op elkaar ingewerkt team bestaand uit vakkundige straatmakers, installateurs, en inspecteurs.

Wilt u zelf eens ervaren om samen te werken met Snijders Services. Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

  0

  Revenue in 2017 (Million)

  0

  Collaegues & Counting

  0

  Successfully Project

  0

  Year of experience

  Client's Love Testimonials​